Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Γεωργίου Ψυχογιού  στο συνδυασμό του Φάνη Σπανού «επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας»

Γράφοντας τα παρακάτω λόγια ήλθε στο μυαλό μου το όμορφο τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου η ζωή μου «κύκλους κάνει» αφού ο δικός μου κύκλος στην ενασχόληση με τα κοινά έκλεισε.

Η μακρόχρονη πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση από το 1990 έως και σήμερα με γέμισε εμπειρίες και διδάγματα στις μάχες που έδωσα και είχα όλους εσάς συμμάχους –  με γεμίζει ακόμη συγκίνηση και δύναμη. Συγκίνηση γιατί έζησα πολλές νίκες χάριν εσάς στο Δήμο Θήβας στην περιφέρεια και πικρίες που πάλι μοιράστηκα μαζί σας και δεν μετάνιωσα.

Στην ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι και να παλεύω και η μάχη για το καλύτερο δυνατόν είναι πάντα στο μυαλό μου όχι για τον εαυτό μου κυρίως για σας. Εξ’ άλλου ο αγώνας για το καλό όλων με κεντρίζει, έτσι δεν δείλιασα ποτέ και αυτό μου έδινε την αίσθηση ότι κλείνει ο κύκλος της ζωής μου όσον αφορά την αυτοδιοίκηση, αλλά κλείνει με μένα στην μάχη «ΟΡΘΙΟ» και προπάντων μπορώ να σας κοιτάω κατάματα γιατί έκανα τα  πάντα για σας και όταν ήμουν νικητής και όταν ήμουν ηττημένος.

Μέσα σ’ αυτόν τον κύκλο που ήταν γεμάτος εμπειρία δράση και αν θέλετε ήταν ονειρεμένος θυμίζω μ’ όσους επικεφαλείς συνδυασμών στους οποίους συνυπηρετήσαμε, όπως  στο Δήμο Θήβας με τον Δήμαρχο Νίκο Σβίγγο, τον Θανάση Σκούμα  τον αείμνηστο Γιώργο Κατσιμπάρδη  στον συνδυασμό του οποίου   ήμουν ο μοναδικός εκλεγείς και ήσκησα  επί 4 χρόνια αντιπολίτευση στο Δήμο Θήβας  και μετέπειτα στην Νομαρχία με τον αείμνηστο Γιάννη Σταμούλη και στην περιφέρεια με τον Κλέρχο Περγαντά.

Επειδή στην σύγχρονη εποχή πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα που για μένα ήταν πυξίδα σε αρκετές θητείες που την υπηρέτησα η τελευταία μου ολοκληρωμένη θητεία ήταν με τον Κώστα Μπακογιάννη ένα χαρισματικό άνθρωπο και σύγχρονο αυτοδιοικητικό, που σε λίγες ώρες θάναι πάλι και Δήμαρχος της Αθήνας και προφανέστατα δε  λησμονώ  τον επί δυο τετραετίες εκλεγμένο και επιτυχημένο περιφερειάρχη  Φάνη Σπανό με τον συνδυασμό του οποίου συνέβαλλα τα κατά δύναμη στην προσωπική του επιτυχία και την επιτυχία όλου του συνδυασμού που ιδιαίτερα τιμώ.

Τελειώνοντας θέλω επίσης να συγχαρώ τους άξιους συνυποψήφιους μου εκλεγμένους και μη που αγωνισθήκαμε και καταφέραμε μεγάλη νίκη στο συνδυασμό του Φάνη Σπανού.

Ακόμη εσάς όλους δεν σας εγκαταλείπω γιατί σεις ήσασταν και είσθε συνοδοιπόροι μου στο ταξίδι μου αυτό της αυτοδιοίκησης από το 1990 μέχρι και σήμερα – και είσθε πλέον οι δικοί μου άνθρωποι που μου δίνετε την δύναμη – να συνεχίσω την ζωή μου, αφ’ ου έκλεισε για μένα ο κύκλος που λέγεται αυτοδιοίκηση.

Εγώ γυρίζω ολοκληρωτικά πλέον στον κύκλο της ζωής μου που λέγεται δικηγορία που λατρεύω τόσο και παλεύω και εκεί ως καλά γνωρίζετε, επίσης γυρίζω ακόμη πιο κοντά στην οικογένειά μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους σας

Σχετικά